سیستم تحت وب شرکت آتی گستر دارای بخش های مختلفی است. لطفا بخش مربوطه را انتخاب کرده، و سپس سوال مورد نظر خود را در آن بخش پیدا کنید.
Device – دستگاه ها
Device (دستگاه) چیست؟
Device (دستگاه) به یک سخت افزار پخش رسانهای (مدیا پلیر) و یا یک نمایشگر چند منظوره اطلاق میشود که محتوای رسانهای را برای پخش از سیستم دریافت میکند. در این بخش، شما میتوانید وضعیت تمامی دستگاه های خود را به صورت کامل مشاهده کرده و بر روی هریک از آنان مدیریت داشته باشید.
* توجه بفرمایید که با خرید هر لایسنس، شما میتوانید ۱ عدد دستگاه را فعال کنید.
ثبت (اضافه کردن) یک دستگاه جدید
برای اضافه کردن یک دستگاه جدید (client) به سیستم، ابتدا باید نرم افزار ما را بر روی آن دستگاه نصب کنید (بسته به سیستم عامل دستگاه شما، میتوانید نرم افزار مربوطه را از صفحه ی اصلی داشبورد مدیریتی خود دریافت کنید). پس از نصب نرم افزار و اجرای آن، یک کد چند رقمی برای شما ظاهر میشود.
در پنل مدیریتی خود به برگه دستگاه ها از طریق منوی سمت چپ وارد شود. در سمت راست بالای صفحه کادر سفید رنگی در کنار دکمه سبز رنگ با عنوان Register Device موجود است. کد خود را در کادر سفید رنگ وارد نموده و دکمه سبز رنگ را فشار هید. دستگاه شما ثبت شده است و می توانید آن را در لیست دستگاه ها مشاهده نمایید.
چه طور میتوان محتوای مد نظر را بر روی دستگاه پخش کرد؟
برای پخش محتوای مورد نظرتان بر روی یک دستگاه (device)، به صورت خلاصه تمامی گام های زیر باید طی شود:
۱٫ ثبت دستگاه (Registration)
۲٫ طراحی محتوا (layout)
۳٫ ثبت کانال پخش (channel) و سپس اتصال دستگاه به آن کانال
۴٫ انتشار (publish) کانال
اضافه کردن به نقشه
بعد از آنکه دستگاه خود را در سیستم ثبت (register) کردید، نوبت آن است که محل آن را نیز مشخص کنید. مشخص کرد محل دستگاه در ۲ حالت برای شما کاربرد دارد: ۱- دیدن تمامی دستگاه هایتان بر روی نقشه شهر یا کشور، و ۲- نمایش شرایط آب و هوایی منطقه بر آن اساس
برای مشخص کردن محل دستگاه، گام های زیر را طی کنید:
چگونه مکان دستگاه خود را بر روی نقشه تغییر دهیم؟
برای ویرایش مکان دستگاه، بر روی دکمه ویرایش (مشخص شده با علامت مداد) در کنار دستگاه مورد نظر کلیک نمایید. در صفحه تنظیمات دستگاه پین مارکر (قرمز رنگ) روی نقشه را به مکان مورد نظر ببرید و سپس دکمه سبز رنگ Save Device در بالای صفحه را بفشارید. این کار منجر به تغییر IP، متناسب با موقعیت مکانی جدید خواهد شد.
نظارت بر روی دستگاه ها
شما از طریق گزینه ، میتوانید بر روی تمامی دستگاه هایتان به صورت آنلاین نظارت داشته باشید. تنها کافی است که:
۱- ابتدا دستگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید
۲- سپس بر روی گزینه کلیک کنید.
لطفا توجه کنید که برای نظارت آنلاین، دستگاه شما حتما باید به اینترنت متصل باشد.
پاک کردن دستگاه
اگر بعد از مدتی تمایل داشتید که سیستم ما را بر روی یک دستگاه دیگر اجرا کنید، یا آنکه تمایل به تغییر دستگاه خود داشتید، به راحتی از گزینه پاک کردن دستگاه استفاده کنید.
پس از آنکه دستگاه خود را حذف کردید، در پنل کاربری ما مجددا این امکان برای شما فراهم خواهد شد تا بتوانید دستگاه جدیدی را ثبت کنید.
آیا محدودیتی در تعداد دستگاه ثبت شده (registered devices) وجود دارد؟
هیچگونه محدودیتی در تعداد دستگاههای ثبت شما در حساب کاربریتان وجود ندارد؛ هرچند باید توجه گردد که هر دستگاه ثبت شده، نیازمند به خریداری یک عدد لایسنس خواهد بود.
چه طور میتوان دستگاهی را از حساب کاربری خود حذف کرد؟
به صفحه دستگاه ها بروید. سپس به یکی از دو روش زیر این کار را انجام دهید:
- دستگاه های مورد نظر را با کلیک بر روی مربع کنار نامشان انتخاب نمایید. سپس علامت سطل زباله در بالای نقشه را فشار دهید.
- دستگاه مورد نظر را در لیست پیدا نموده و بر روی علامت سطل زباله در سمت راست نام آن در لیست کلیک کنید.
چگونه رزولوشن دستگاه را تنظیم کنیم؟
زمانی که دستگاهی را در سیستم ثبت می کنید رزولوشن آن بطور خودکار توسط سیستم خوانده و در اطلاعات مربوط به دستگاهتان در لیست دستگاه ها قابل مشاهده است. همچنین می توانید با کلیک بر روی علامت مداد مربوط به ویرایش دستگاه، تنظیمات و اطلاعات کامل دستگاه خود را مشاهده نمایید.
Your Devices- دستگاه های شما
منظور از "دستگاه های شما" چیست؟
منظور ما، تمامی دستگاه هایی (clientهایی) است که شما در سیستم خودتان ثبت (register) کرده اید و نرم افزار Embed Signage بر روی آن ها نصب شده است. سیستم عامل این دستگاه ها، میتواند Windows، iOS، Android، Chrome OS باشد.
پیام های نمایش داده شده بر روی دستگاه ها
پس از نصب نرم افزار بر روی هریک از دستگاه ها (clientها)، هریک از پیام های زیر میتواند بر روی این دستگاه ها نمایش داده شود:
- فایلی موجود نیست – No Files
معنی این پیام، آن است که شما با موفقیت کانال خود را ساخته و ارتباط آن را با دستگاه برقرار کرده اید، اما هنوز محتوایی را جهت پخش Publish نکرده اید.
- خوش آمدید – Welcome
این پیام، اولین پیامی است که پس از اجرا شدن embed signage بر روی دستگاه شما پخش می شود و هنوز ارتباطی با شبکه اینترنت برقرار نکرده است.
- دستگاه ثبت گردید – Device Registered
زمانی که شما با موفقیت، دستگاه تان را در حساب کاربری آنلاین خود ثبت نمایید این پیام نمایش داده میشود.
- ارتباط از بین رفته است – Connection Lost
این پیام بدان معنا است که دستگاه شما در طی ۲۸ روز یا بیشتر از آن، نتوانسته است به حساب آنلاین شما متصل گردد. در این حالت، لطفا ارتباط اینترنتی خود را چک کنید.
- حساب کاربری معلق شده است – Account Suspended
زمانی که لایسنس استفاده از دستگاه مربوطه به اتمام رسیده باشد، این پیام را مشاهده خواهید کرد. برای ادامه استفاده از سیستم، لطفا لایسنس خود را مجدد تجدید نمایید.
outbound IP address سیستم چیست؟
outbound IP آدرس سیستم برابر است با: ۱۳۴٫۲۱۳٫۳٫۶۸
ارتباط میان دستگاه ها با حساب کاربری به چه صورت است؟
ارتباط با دستگاه های ثبت شده در حساب کاربری شما، توسط HTTPS (پورت ۴۴۳) برقرار می شود، که یک پروتوکل امن در بستر ارتباطات شبکه به حساب می آید.
اگر ارتباط با اینترنت قطع شود، چه اتفاقی برای دستگاه می افتد؟
اگر شما از قبل محتوای مورد نظر را بر روی دستگاهتان پخش کرده باشید (published) و دستگاه شما ارتباط خود را با اینترنت از دست بدهد، موارد زیر رخ میدهد:
– دستگاه شما در حساب کاربری تان به صورت آفلاین نمایش داده می شود
– هیچ محتوای جدیدی توسط دستگاه شما دریافت نمی گردد (تا زمانی که مجددا ارتباط اینترنتی شما برقرار گرد)
– دستگاه از طریق حافظه داخلی، به پخش محتوای خود ادامه می دهد.
در صورتی که پس از ۳۰ روز، دستگاه شما به اینترنت و سرورهای ما در embed متصل نگردد، پیامی بر روی صفحه نمایش داده میشود تا دستگاه تان را به اینترنت متصل کنید.
در حال حاضر، چه سیستم عامل هایی از طرف شما پشتیبانی میشوند؟
سخت افزارهایی که دارای سیستم عامل های زیر باشند، امکان استفاده از نرم افزار embed signage را خواهند داشت:
- iOS – شامل دستگاه های: iPhone – iPad – iTouch، از نسخه iOS6 به بالا
- Android – شامل دستگاه های: Tablet – Smart Phone – Mini PC، از نسخه Jelly Bean 4.2 به بالا
- Windows – از نسخه ۷ به بالا
- Mac – از نسخه ۱۰٫۷ به بالا
- Chrome OS – از v.32 به بالا
چگونه دستگاهها را گروه بندی کنیم؟
دستگاه هایی را که میخواهید در یک گروه قرار دهید با کلیک بر روی مربع کنار نام دستگاه انتخاب نمایید. سپس بر روی علامت پوشه در بالای صفحه کلیک نمایید. فرم مربوط به ساخت پوشه جدید را تکمیل نموده و دکمه سبز رنگ Create new folder را فشار دهید.
چنانچه تمایل دارید دستگاه را به گروهی که قبلا ساخته اید منتقل کنید، پس از انتخاب دستگاه و فشردن علامت پوشه، گروه مورد نظر را از لیست سمت راست انتخاب نموده و دکمه سبز رنگ Add to existing folder را بفشارید.
حال دستگاه مورد نظر شما در پوشه (گروه) مورد نظرتان گروهبندی شده است. پوشه های موجود در لیست پوشه ها در صفحه قابل مشاهده است. برای دیدن دستگاه های درون آنها کافیست بر روی پوشه کلیک کنید.
مکان ذخیره سازی فایل ها برروی دستگاه در کجاست؟
زمانی که فایلهای محتوا بر روی دستگاه اندرویدی یا ios ی شما دانلود میشود، در پوشه ای به نام embed signage بر روی حافظه داخلی دستگاه ذخیره میگردد.
Media – فایل ها
Media (فایلها) چیست؟
در این بخش، شما میتوانید فایل های چندرسانه ای خود را (شامل تصاویر، فیلم، صوت) بر روی سیستم آپلود (upload) نمایید. تمامی فایل های شما، بر روی سیستم باقی می ماند تا در دفعات بعد هم بتوانید از آنان استفاده کنید.
* فرمتهای قابل استفاده برای نمایش در سیستم:
- تصاویر: jpg – png – gif
- فیلم: mp4 – flv – mov
سایز پیشنهادی برای آپلود محتوا
سرعت دریافت و عملکرد دستگاه ها، با ابعاد محتوای آپلود شده و پخش شده بر روی دستگاه ها نسبت مستقیم دارد. برای راهنمایی بیشتر شما، ابعاد و سایز پیشنهادی فایل های آپلود شده بر روی سیستم را در زیر تشریح کرده ایم:
- تصاویر:
در حالت ایده آل، بیشترین سایز ۶۰۰ کیلوبایت برای هر تصویر است. پیشنهاد میکنیم که نسبت به محدوده ای که میخواهید تصاویرتان پخش شود (برای مثال یک محدوده ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) ابعاد تصویرتان را تهیه کنید. تصویر خود را در رزولوشن ۷۲dpi (کیفیت دیجیتال) رندر و ذخیره کنید. در صورت استفاده از فتوشاپ، لطفا از گزینه Save for Web استفاده کرده و بر روی گزینه های High و یا Very High برای پسوند .jpg و ۲۴ برای تصاویر شفاف با پسوند png کلیک کنید. - ویدئوها:
مطئمنا سایز ویدئو، بستگی به مدت زمان آن دارد اما ما پیشنهاد میکنیم که ویدئوهای خودتان را با پسوند .mp4 و کودینگ H.264 رندر و سیو کنید تا حجم ویدئوهای شما، حتی الامکان کاهش یابد. بیشترین حجم قابل آپلود در سیستم، ۱۵۰ مگابایت برای هر فایل است.
چه طور میتوان فایل ها را به سیستم اضافه کرد؟
برای آپلود (بارگذاری) فایل های مورد نظر خود، به تب Media رفته و در کادر سمت چپ کلیک نمایید. با کشیدن فایل/فایلهای موردنظر خود از روی کامپوتر و رها کردن آن در بخش آپلود، فایل/فایل ها بارگذاری می شود (drag and drop).
همچنین با کلیک بر روی ناحیه آپلود، پنجره ای باز می شود که از طریق آن می توانید فایل موردنظر را بر روی کامپیوتر خود پیدا، انتخاب و بارگذاری نمایید.
آیا محدودیتی برای حجم آپلود وجود دارد؟
به هریک از حساب های کاربری موجود، ۱۰ گیگابایت فضای رایگان اختصاص می یابد. در صورتی که شما نیازمند فضای بیشتری باشد، امکان اضافه شدن هر میزان فضا برای شما با هزینه ای کم وجود خواهد داشت. اما درخواست برای دریافت حجم بیشتر، بسیار نادر است.
چگونه یک محتوا را از یک ناحیه پاک کنیم؟
در فضای طراحی، بر روی ناحیه ای که درنظر دارید محتوای آن را پاک کنید کلیک نمایید. در کادر سمت راست -با نام Zone Options- بر روی علامت سطل زباله کلیک کنید.
چگونه یک محتوا به ناحیه مدنظر اضافه کنیم؟
بر روی ناحیه ای که می خواهید به آن محتوا اضافه کنید در صفحه طراحی کلیک کنید. در کادر سمت راست بر روی دکمه سبز رنگ با عنوان Edit Zone Playlist کلیک نمایید. در کادر بالای صفحه باز شده و در مقابل عبارت Add new دسته بندی هایی برای انواع محتواهای قابل ارائه- که در زیر بیشتر توضیح داده شده اند- را می بینید. نوع و محتوای موردنظر خود را انتخاب نموده و دکمه Finish editing playlist در قسمت پایین سمت راست صفحه را بزنید.
انواع دسته بندی محتواها:
Text: با انتخاب این گزینه و کلیک بر روی گزینه Edit text & formatting در سمت راست صفحه، امکان نوشتن، ویرایش و تعیین فونت، سایز، رنگ و سایر تنظیمات مربوطه بر روی ناحیه مدنظر فراهم میشود.
Media: با مرور مجموعه مدیاهای موجود در کتابخانه مدیاهای خود، مدیای دلخواه را پیدا کرده و در ناحیه موردنظر جاگذاری نمایید. چنانچه تاکنون مدیایی آپلود نکرده اید با کشیدن آن مدیا از روی صفحه کامپیوتر خود و رها کردن آن در لیست مدیاها -سمت راست صفحه- آن را به راحتی بارگذاری نمایید. سپس آن را از لیست انتخاب و در ناحیه مورد نظر جاگذاری کنید.
Playlist: –
Widget: مجموعه ویجت های فعال بر روی حساب کاربری خود را مرور کرده و ویجت مورد علاقه خود را انتخاب نمایید. هر ویجت تنظیمات مربوط به خود را دارد که ممکن است لازم باشد پیش از قرار دادن آن ویجت در ناحیه مد نظرتان آنها را تنظیم نمایید.
Plugin: –
فرمت های مجاز برای بارگذاری در بخش فایل ها (media)
- عکسها: .jpg .png .gif
- ویدئوها: .mp4 .flv .mov
- صفحات وب: .html
- فونتها: .tff .opf
Layout – طراحی
Layout (طراحی) چیست؟
منظور از Layout (طراحی)، ترکیبی از صفحات (Pages) و ناحیهها (Zones) است که برای رزولوشن خاص و بصورت افقی یا عمودی طراحی میشود تا بر روی دستگاه (Device) شما پخش گردد.
در این بخش، شما اطلاعات یا تبلیغات مورد نظر خود را طراحی میکنید. به صورت خلاصه، پس از آنکه فایل های مورد نظر خود را در بخش Media بارگزاری کردید، حال نوبت آن است که آن فایل ها را بر روی صفحه ی خود، چیدمان کنید.
استفاده از اجزای Layout
در ویدئوی زیر، میتوانید نحوه استفاده از تمامی اجزای موجود در Layout را مشاهده کنید
چه طور یک Layout (طرح) جدید را ایجاد کنیم؟
در نوار ابزار اصلی سایت، بر روی تب Layout کلیک کنید و سپس بر روی دگمه ی سبز رنگِ اضافه کردن طرح جدید با نام “add new” کلیک کنید.
پس از آن، اطلاعات زیر باید تکمیل گردد:
- Layout Name (نام طرح): برای طرح خود، یک نام دلخواه انتخاب کنید
- Resolutions (رزولوشن): اگر شما دستگاه های خود را پیش از این ثبت (register) کرده باشید، میتوانید رزولوشن های در دسترس را در این بخش مشاهده کنید. اما باز هم گزینه ای با نام “add resolutions” وجود دارد تا شما بتوانید به صورت دستی، رزولوشن مورد نظر خود را برای طرح انتخاب کنید.
توجه بفرمایید که در این مرحله، میتوانید چندین رزولوشن را برای طرح تان انتخاب کنید (*) - Orientations (جهت نصب): مشخص شود که جهت نصب نمایشگر (LCD) شما به صورت افقی (landscape)، عمودی (portrait) و یا هر دو صورت (*) است.
- Template (قالب): قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و در صورتی که هیچ قالب پیش فرضی برای شما وجود ندارد، گزینه blank را انتخاب کنید.
- Save (ذخیره): Save & Return – اگر تمایل دارید که اطلاعاتی که وارد کرده اید را ذخیره کنید و سپس به تب layout بازگردید این گزینه را انتخاب کنید. Save & Continue to builder – در صورتی که تمایل دارید مرحله طراحی را آغاز کنید بر روی این بخش کلیک کنید.
* این مورد، برای مواقعی است که شما چندین نمایشگر با ابعاد مختلف داشته باشید و قصد دارید یک طرح را بر روی تمامی آن ها اجرا کنید
چه طور یک Layout (طرح) جدید را برای نمایشگر افقی/عمودی ایجاد کنیم؟
زمانی که یک طراحی جدید ایجاد میکنید، در تنظیمات اولیه امکان انتخاب جهت/جهات طراحی وجود دارد. با انتخاب گزینه Portrait جهت عمودی و با انتخاب Landscape جهت افقی برای طراحی در نظر گرفته میشود. چنانچه هر دو جهت را انتخاب نمایید در نوار بالای صفحه دیزاین و ویرایش طراحی، امکان انتخاب جهت صفحه برای چینش و مرتب سازی طراحی در هر کدام از جهات افقی و عمودی وجود دارد. در نظر داشته باشید که باید برای هر جهت، طراحی را بطور خاص چینش و مرتب سازی نمایید.
چگونه Layout (طرحی) را که در یک جهت (افقی یا عمودی) طراحی شده است، برای جهت دیگر نیز اعمال کنیم؟
در برگه طراحی ها نام طراحی مدنظر خود را یافته و بر روی علامت مداد در کنار آن کلیک کنید.در تنظیمات Orientation جهت جدید را انتخاب نموده و گزینه Save and Continue to builder را بزنید.از هدر بالای صفحه جهت جدید را انتخاب نموده و طراحی را برای تمامی رزولوشن های موجود در آن جهت مرتب سازی نمایید.در نهایت طراحی را ذخیره کنید.
چگونه یک Layout (طرح) ذخیره میشود؟
مراحل انجام طراحی به صورت زیر است:
- ابتدا از منوی سمت چپ به برگه طراحی ها بروید
- برای ایجاد طراحی جدید بر روی دکمه سبز رنگ Add New در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
- تنظیمات اولیه صفحه طراحی را در صفحه باز شده وارد کنید. در این تنظیمات نام طراحی، رزولوشن ،جهت قرارگیری صفحه طراحی و همچنین تمپلیت و قالب مورد نظر برای طراحی را انتخاب می کنیم.چنانچه از قبل قالب عمومی طراحی نکرده باشید یا در نظر داشته باشید طراحی با قالب جدیدی انجام دهید گزینه Blank را انتخاب کنید.
- ذخیره سازی:
دو حالت برای ذخیره سازی موجود است:
- Save and return to Layouts: در این حالت تنظیمات اولیه طراحی شما ذخیره شده و به صفحه طراحی ها بازمی گردید.در اینصورت نام و اطلاعات طراحی جدید در لیست قابل رویت خواهد بود.در این حالت، هر زمان که تمایل به دیزاین طراحی خود داشته باشید با فشردن علامت آچار در کنار نام طراحی در لیست به صفحه دیزاین راهنمایی می شوید.
- Save and Continue to builder: با فشردن این دکمه تنظیمات اولیه شما ذخیره شده و مستقیما به صفحه دیزاین برای چیدمان طراحی خود منتقل خواهید شد.
۵٫ پس از تکمیل طراحی، با فشردن دکمه Save Changes پنجره ای برای شما باز خواهد شد. نوار موجود در پنجره باز شده امکان انتخاب گزینه های زیر را به شما می دهد:
- Save and Preview: تغییرات شما ذخیره شده و به صفحه Preview برای مشاهده چگونگی نمایش طراحی بر روی نمایشگر منتقل می شوید.
- Save and Exit: تغییرات شما ذخیره شده و به صفحه طراحی ها منتقل می شوید.
- Save and continue editing: تغییرات شما ذخیره شده و در همین صفحه برای اعمال سایر تغییرات و ادامه چیدمان طراحی خواهید ماند.
- Save and Publish: طراحی شما ذخیره شده و به صفحه کانال ها برای انتشار طراحی منتقل می شوید.
چه طور یک Layout (طرح) حذف میگردد؟
به برگه Layout (طراحی) رفته و طراحی مورد نظر خود را برای حذف، از لیست موجود بیابید. سپس بر روی علامت سطل زباله در کنار نام آن کلیک کنید. در صورت تمایل به حذف چندین Layout (طراحی)، طراحی های مد نظر را از لیست و با فشردن مربع کنار نام آنها انتخاب نموده و علامت سطل زباله در نوار بالایی صفحه را بفشارید.
چه طور یک Layout (طرح) که از قبل ساخته ایم را ویرایش کنیم؟
ابتدا بر روی تب Layout در داشبورد مدیریتی خود کلیک نمایید. در آن بخش، لیست کامل تمامی طرح های خود را مشاهده میکنید. برای ویرایش layout مورد نظر، یا بر روی عنوان آن کلیک کرده یا بر روی آیکون ویرایش که در سمت راست آن layout وجود دارد کلیک کنید.
حال، شما در داخل بخش layout مورد نظر هستید و میتوانید اطلاعات پایه ای آن طرح را همانند نام، رزولوشن (ابعاد)، جهت نصب (orientation) را تغییر دهید. پس از آن، میتوانید بر روی گزینه “save & return to layout” کلیک کنید تا به لیست طرح های تان بازگردید، و یا بر روی گزینه “save & continue to builder” کلیک کنید تا تغییرات طراحی خود را نیز در آن اعمال کنید.
حداکثر چند Layout می توان طراحی کرد؟
هیچ محدودیتی در تعداد layoutهای شما برای طراحی وجود ندارد؛ هرچند توجه کنید که هر layout حجم بسیار کوچکی از حافظه حساب مدیریتی شما را اشغال میکند.
چه طور رزولوشن جدیدی به Layout (طرحی) که از پیش ساخته ایم اضافه کنیم؟
به برگه Layout (طراحی) بروید. طرح مورد نظر را از لیست یافته و بر روی علامت مداد در کنار آن کلیک کنید. در بخش تنظیمات، با فشردن گزینه +Add Resolution، در بخش Resolutions رزولوشن های مدنظر خود را وارد نمایید. (چنانچه دستگاههایی به حساب کاربری شما متصل باشند، رزولوشن آنها در بخش Resolutions قابل مشاهده بوده و تنها کافیست آنها را انتخاب نمایید)
با فشردن گزینه Save and Continue to builder، به صفحه دیزاین و ویرایش طرح منتقل میشوید. از نوار بالای صفحه، رزولوشن جدید را انتخاب نموده و چینش طراحی را برای آن رزولوشن مرتب کرده و در نهایت آن را ذخیره نمایید.
آیا محدودیتی برای افزودن صفحات به یک Layout (طراحی) وجود دارد؟
خیر. هیچ محدودیتی برای اضافه کردن صفحات به طراحی وجود ندارد.
چگونه میتوان پیش از ارسال طرح، نحوه نمایش آن را بر روی نمایشگر دید؟
چنانچه در حال طراحی و در صفحه دیزاین و ویرایش طراحی هستید، با فشردن دکمه سبز رنگ Save changes در بالای صفحه و انتخاب گزینه Save and Preview در بخشِ باز شده و فشردن دکمه سبز رنگ Save Layout در آن، به صفحه پیش-نمایش طراحی منتقل میشوید.
در غیر اینصورت، در حالت کلی با رفتن به برگه Layout (طراحی) از منوی سمت چپ، طرح مورد نظر خود را در لیست موجود بیابید. سپس بر روی علامت چشم در کنار آن کلیک نموده تا به صفحهی پیش-نمایش منتقل شوید و نحوه نمایش طرح خود را ببینید.
چگونه یک Layout (طرح) برای چندین دستگاه با رزولوشنهای متفاوت ایجاد کنیم؟
از منوی سمت چپ به برگه Layout (طراحی) رفته و گزینه Add New را بزنید.
با فشردن گزینه +Add Resolution در بخش Resolutions، رزولوشنهای مدنظر خود را وارد نمایید. چنانچه دستگاههایی به حساب کاربری شما متصل باشند، رزولوشن آنها در بخش Resolutions قابل مشاهده بوده و تنها کافیست آنها را انتخاب نمایید.
در نوار بالایی صفحه دیزاین و ویرایشِ طرحی که با فشردن گزینه Save and Continue to builder به آن منتقل میشوید، علائمی وجود دارد که نشان دهندهی تنظیمات صفحه ایست که در حال طراحی برای آن هستید:
- رزولوشن صفحه: چنانچه چند رزولوشن برای طراحی انتخاب کرده باشید، برای هر رزولوشن باید چینش طراحی را جداگانه انجام دهید. این کار با کلیک بر روی کادری که رزولوشن را نمایش میدهد و انتخاب رزولوشن دیگر امکانپذیر است.
- جهت صفحه: این بخش نشان میدهد شما در حال طراحی برای صفحه نمایش افقی یا عمودی هستید. چنانچه چند جهت را در تنظیمات اولیه برای طراحی انتخاب کرده باشید، با کلیک بر روی کادر، امکان تغییر آن جهتِ چینش برای جهت دیگر وجود دارد.
- گزینه Grid که با انتخاب آن، صفحه را برای تسهیلِ طراحی، شطرنجی میکند.
- میزان Zoom صفحه
- فلشهای بستن/نمایش منوهای سمت چپ و راست
توجه داشته باشید که چنانچه چند رزولوشن و چند جهت برای طراحی انتخاب کرده باشید، برای هر رزولوشن در هر جهت افقی و عمودی باید چینش جداگانه ی طراحی را انجام دهید.
منظور از Zone (ناحیه) چیست؟
Zone (ناحیه)، منطقه ای خاص در یک طراحی است که محتوای خود را (محتوایی نظیر تصویر، متن، فیلم، پلاگین و غیره) در آن درج می کنید. محدودیتی برای تعداد نواحی که در یک طراحی استفاده می کنید وجود ندارد. این نواحی قابل مرتب سازی، جابجایی و تغییر اندازه به هر ابعادی که شما بخواهید هستند.
چگونه برای یک Zone (ناحیه) کادر بکشیم؟
در کادر سمت راست، در زیر هدر Zone Options بخشی به نام Border موجود است که تنظیمات مربوط به کادربندی از طریق آن انجام می شود. در این بخش چهار المان وجود دارد:
- Size که قطر کادر را مشخص میکند
- Color که رنگ کادر را مشخص می کند
- Style که نوع خط کادر را که ممتد، نقطه نقطه یا بصورت خطوط منقطع باشد را مشخص میکند
- Radius که زاویه گوشه های کادر را نسبت به ناحیه مشخص میکند. با استفاده از این المان میتوانید گوشه های کادر خود را با زاویه دلخواه گرد کنید.
چگونه محتوا از یک Zone (ناحیه) حذف شود؟
بر روی ناحیه موردنظر دو مرتبه کلیک (double click) نمایید و یا از کادر سمت راست در قسمت Zone playlist بر روی دکمه Edit Zone Playlist کلیک کنید. در پنجره باز شده، محتواهای مورد نظر خود را از لیست پخش انتخاب نموده و علامت سطل زباله موجود در هدر پنجره را فشار دهید. همچنین میتوانید هر محتوا را به تنهایی حذف کنید بدین صورت که بر روی علامت سطل زباله در کنار نام محتوای موردنظر در لیست کلیک کنید.
در انتها دکمه Playlist finish editing در پایین سمت راست پنجره را فشار دهید تا به صفحه طراحی بازگردید.
چگونه تصویر و رنگ پس زمینه Zone (ناحیه) تغییر مییابد؟
تنظیمات پس زمینه از بخش Background در زیر هدر Zone Options از کادر سمت راست تصویر صورت میگیرد. در این بخش امکان تعیین رنگ، تصویر و تنظیم تکرار آن در پس زمینه ناحیه (در صورت انتخاب تصویر) وجود دارد. توجه داشته باشید که در صورت انتخاب تصویر و رنگ بطور همزمان برای پس زمینه، تصویر اولویت داشته و اعمال خواهد شد.
چگونه Zone (ناحیه) جا به جا میشود؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی دو روش برای این کار وجود دارد:
- کشیدن ناحیه با ماوس و قراردادن آن در مکان دلخواه
- تنظیم مکان قرارگیری ناحیه از بخش Position در زیر هدر Zone Options از کادر سمت راست تصویر:
در این بخش با دادن مقادیر پیکسلی (یا تنظیم این مقدار با اسلایدر) فاصله از بالا و چپ صفحه و همچنین زاویه آن نسبت به افق میتوانید ناحیه را در صفحه جابجا کنید.
چگونه اندازه یک Zone (ناحیه) را میتوان تغییر داد؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی دو روش برای این کار وجود دارد:
- کشیدن گوشه های ناحیه با ماوس و تنظیم آن به سایز دلخواه
- تنظیم اندازه ناحیه با مقداردهی دو فیلد عرض (Width) و ارتفاع (Height) از بخش Dimention در زیر هدر Zone Options از کادر سمت راست تصویر.
چگونه نام یک Zone (ناحیه) را میتوان تغییر داد؟
در کادر Name زیر هدر Zone Options از کادر سمت راست تصویر امکان نامگذاری و ویرایش نام ناحیه وجود دارد.
چگونه تنظیمات یک Zone (ناحیه) را میتوان ویرایش کرد؟
در کادر سمت راست فضای ویرایش و دیزاین طراحی هدر Zone Options مربوط به تنظیمات نواحی است که دارای ۳ برگه است.
- Design
برگه اول که مربوط به تنظیمات عمومی ناحیه است دارای بخش های زیر است:
– Name تعیین و ویرایش نام ناحیه
– Dimention تعیین اندازه ناحیه
– Position تعیین مکان ناحیه در صفحه
– Background تنظیمات پس زمینه
– Border تنظیمات کادربندی ناحیه
– Shadow تنظیمات طراحی سایه برای ناحیه
– Animation تنظیمات زمان و نحوه ورود ناحیه به صفحه
- Interactivity
تنظیمات مربوط به نواحی لمسی در صفحه برای تعامل با کاربر از این بخش صورت میگیرد.
- Conditional Play
مربوط به تنظیمات زمان پخش این ناحیه از طراحی شماست.با این قابلیت شما می توانید سیستم را برنامه ریزی کرده تا در شرایط دمایی خاص (گزینه weather)، در دوره زمانی خاص (گزینه Dates)، در روزهای مشخص از هفته (گزینه Days) و در ساعات مشخصی از روز (گزینه Times) اقدام به پخش ناحیه مورد نظر کند.
چگونه یک Zone (ناحیه) جدید را میتوان ایجاد کرد؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی در منوی سمت چپ بر روی علامت + در زیر بخش Zones کلیک کنید.
چگونه یک Zone (ناحیه) را میتوان حذف کرد؟
با کلیک بر روی نام ناحیه مدنظر خود از بخش Zones در منوی سمت چپ فضای ویرایش و دیزاین طراحی آن را انتخاب نموده و بر روی علامت سطل زباله در نوار بالایی بخش Zones کلیک کنید.
چگونه ترتیب نمایش نواحی / لایه های یک طراحی را تغییر دهم ؟
ترتیب نمایش لایه ها (نواحی) بر اساس آنچه در منوی سمت چپ در زیر بخش Zones میبینید از بالا (بیرونی ترین لایه) به پایین (لایه های زیرین) خواهد بود.
برای تغییر ترتیب اولویت لایه ها، نشانگر ماوس خود را بر روی علامت برگرساین (سه خط افقی موازی) در کنار نام ناحیه برده و آن را به بالا یا پایین بکشید و ناحیه را به اولویت دلخواه خود در لایه ها منتقل کنید.
Page (صفحه) چیست؟
Page (صفحه) به تمام فضایی اطلاق میشود که میتوانید در آن، ناحیه هایی از محتواها را ایجاد کنید. در هر Layout (طراحی) امکان قرار دادن چندین صفحه با محتواهای متفاوت وجود دارد. استفاده از چندین صفحه در یک طراحی امکانی است که با آن می توانید طرحهای لمسی را برای کاربران خود به راحتی ایجاد کنید.
چگونه تنظیمات یک Page (صفحه) را تغییر دهیم؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی، سیستم همواره حداقل یک صفحه را برای شما در نظر می گیرد. در منوی سمت چپ و در زیر عبارت Current page، صفحه ای را که اکنون در حال طراحی آن هستید مشاهده می کنید. در زیر نام صفحه عبارت Change Page وجود دارد. با کلیک بر روی این عبارت پنجره ای برای شما گشوده می شود که صفحات موجود در طراحی را نشان میدهد. کادر سمت راست پنجره مربوط به تنظیمات صفحات است که دارای ۷ برگه متفاوت میباشد:
General settings مربوط به تنظیمات نام صفحه است. در اینجا می توانید نامی برای صفحه انتخاب و یا آن را تغییر دهید.
Conditional play مربوط به تنظیمات زمان پخش این صفحه از طراحی شماست.با این قابلیت شما می توانید سیستم را برنامه ریزی کرده تا در شرایط دمایی خاص (گزینه weather)، در دوره زمانی خاص (گزینه Dates)، در روزهای مشخص از هفته (گزینه Days) و در ساعات مشخصی از روز (گزینه Times) اقدام به پخش صفحه موردنظر کند.
Background در این بخش تنظیمات رنگ و تصویر و وضوح و شفافیت پیش زمینه را انجام می دهید.
Animation در این بخش نحوه ورود صفحه به تصویر را مشخص می کنید. توجه داشته باشید که این تنظیمات تنها برای طراحی های تعاملی با کاربر اجرایی خواهد بود.
Timeouts
- Time (Hours/Minutes/seconds) تنظیم طول دوره زمانی برای پخش صفحه. پس از این مدت سیستم اقدام به عملی(Action) که برای آن تعریف کرده اید می کند.توجه داشته باشید اگر زمان بر روی ۰ تنظیم شده باشد هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد و پخش صفحه ادامه خواهد داشت.
- Action مشخص می کند که پس از اتمام طول دوره زمانی مشخص شده برای صفحه چه اتفاقی رخ دهد.
- Target مشخص میکند که رخداد تنظیم شده بر روی چه المانی رخ دهد. برای مثال صفحه ای دیگر بطور خاص مشخص شود که پس از طول دوره زمانی نمایش داده شود.
Interactivity برای تنظیمات صفحات تعاملی با کاربر به صورت لمسی است.
Tags برچسب های موردنظر را برای صفحه تان از این قسمت مشخص می کنید.
پس از اعمال تنظیمات در هر برگه، دکمه سبز رنگ ذخیره سازی مربوط به آن برگه را بزنید تا تغییرات شما اعمال شود.
چگونه میتوان یک Page (صفحه) را حذف کرد؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی در منوی سمت چپ و در زیر عبارت Current page، صفحه ای را که اکنون در حال طراحی آن هستید مشاهده می کنید. در زیر نام صفحه عبارت Change Page وجود دارد. با کلیک بر روی این عبارت پنجره ای برای شما گشوده می شود که صفحات موجود در طراحی را نشان میدهد. صفحه/صفحات مورد نظر را انتخاب نمایید و با کلیک بر روی علامت سطل زباله از هدر بالای پنجره باز شده آنها را حذف نمایید.
چگونه میتوان یک Page (صفحه) جدید ایجاد نمود؟
در فضای ویرایش و دیزاین طراحی، سیستم همواره حداقل یک صفحه را برای شما در نظر می گیرد. در منوی سمت چپ و در زیر عبارت Current page، صفحه ای را که اکنون در حال طراحی آن هستید مشاهده می کنید. در زیر نام صفحه عبارت Change Page وجود دارد. با کلیک بر روی این عبارت پنجره ای برای شما گشوده می شود که صفحات موجود در طراحی را نشان میدهد.در هدر پنجره بر روی علامت + کلیک کنید. صفحه جدیدی برای شما ایجاد می گردد.
Channels – کانالها
Channel (کانال) چیست؟
این بخش، در واقع نقطه نهایی اجرا و پخش محتوای طراحی شده شما خواهد بود. در تب کانال (channel)، شما مشخص میکنید که کدامیک از طرح های شما بر روی کدامیک از دستگاه هایتان پخش شود. در واقع، این تب، محل اجرای فرمان پخش تصاویر به نمایشگرهای شما می باشد. به طور خلاصه:
- در یک کانال می توانید طراحی ها را برای پخش در روزهای مختلف هفته و ساعات متفاوت روز برنامه ریزی کنید. همچنین میتوانید طراحی متفاوت و مشخصی را برای پخش در زمانی خاص زمانبندی نمایید – مثلا یک طراحی مناسبتی مانند تبریک صعود تیم ملی به مسابقات جهانی- (به این کار Override می گویند).
- در کانال همچنین شما مشخص میکنید که کدام دستگاه ها به محتوای منتشر شده بر روی کانال دسترسی داشته باشند.
نحوه اضافه کردن یک کانال جدید
برای ایجاد یک کانال جدید، ابتدا وارد تب کانال (channel) می شوید. در این صفحه، بر روی دگمه سبز رنگ “ایجاد کانال جدید” (Add New) کلیک کنید. حال زمان آن است که اطلاعات مورد نیاز در این صفحه تکمیل گردد:
اطلاعات کانال – Channel Details
- نام کانال – Channel Name
باید به کانال خود یک نام اختصاص دهید. سعی کنید نامی انتخاب شود که به راحتی برای خودتان قابل فهم باشد. - طرح پیش فرض – Default Layout
از طرح هایی که در مراحل قبل در تب طراحی (layout) طراحی کرده اید، یک طرح را به عنوان طرح پیش فرض خود انتخاب کنید. (آموزش نحوه طراحی یک layout) - دستگاه ها – Devices
دستگاهی که پیش از این در سیستم ثبت کرده اید را، در این مرحله انتخاب کنید. در صورتی که بیش از یک دستگاه در سیستم خود ثبت کرده باشید، باید تعیین کنید که طرح پیش فرض شما بر روی کدامیک از دستگاه ها اجرا و پخش گردد.
تقویم پخش – Channel Schedules
به صورت پیش فرض، هیچگونه برنامه زمان بندی برای پخش layout انتخاب شده وجود ندارد و این طرح به صورت پیوسته پخش می گردد. در صورتی که تمایل دارید تا layout های مختلفی در زمان های مختلف پخش شوند، از قابلیت Channel Schedules (تقویم پخش) استفاده کنید تا مشخص گردد چه طرحی در چه زمانی پخش شود. برای اضافه شدن قابلیت زمان بندی، بر روی دگمه “زمان بندی” (Add Schedule) کلیک کرده و اطلاعات زیر را تکمیل کنید:
- نام تقویم زمان بندی – Schedule Name
در اینجا به تقویم خود، یک نام مرتبط اختصاص دهید. - زمان شروع – Start Time
زمانی را انتخاب کنید که تمایل دارید تقویم پخش شما از آن زمان آغاز شود. - زمان پایان – End Time
زمانی که تمایل دارید تقویم پخش شما متوقف گردد - در چه روزهایی – On these days
مشخص کنید که در چه روزهایی از هفته میخواهید تقویم زمان بندی شما فعال باشد. - طرح نمایش داده شده – Show layout
طرحی را انتخاب کنید که تمایل دارید در طول زمان تقویم شما پخش گردد.
* شما میتوانید به هر میزان تقویم زمان بندی تعریف کنید اما لطفا اطمینان یابید که زمان بندی های شما با یکدیگر تداخل نداشته باشد. در صورتی که در یک بازه زمانی، بیش از دو طرح را برای پخش برنامه ریزی کرده باشید، طرحی که اول برنامه ریزی آن را کرده باشید در اولویت پخش قرار میگیرد.
چطور متوجه بشوم که کانال من منتشر (Publish) شده است؟
بر روی صفحه کانال ها، اطلاع رسانی های متعددی برای آگاهیتان از وضعیت کانال/کانال های خود وجود دارد:
- منتشر نشده (علامت قرمز رنگ) : کانال ساخته شده، اما تا به حال منتشر نشده است.
- در انتظار انتشار (علامت نارنجی رنگ) : کانال قبلا منتشر شده است اما تغییراتی در تنظیمات کانال یا طراحی داده شده است که برای اعمال آنها نیاز به انتشار مجدد وجود دارد.
- در حال انتشار(علامت آبی رنگ): کانال در حال انتشار بر روی دستگاه است
- منتشر شده (علامت سبز رنگ) : آخرین تنظیمات و محتوای موجود بر روی کانال،بر روی دستگاه منتشر شده است.
- در صف انتشار (علامت نارنجی رنگ) : کانال برای انتشار در روز یا تاریخی در آینده برنامه ریزی شده است.
از کجا بدانم چه محتوایی در حال پخش بر روی دستگاه من است؟
شما از دو طریق می توانید به محتوای در حال پخش بر روی دستگاه خود نظارت کنید:
- با کلیک بر روی صفحه Devices و نگاه به لیست دستگاه ها (devices) به طور مختصر به ازای هر دستگاه خواهید دید که آیا به کانالی متصل هست یا خیر، و یا به چه کانالی وصل شده است.
- در صفحه کانال ها، لیستی از آنها را مشاهده خواهید کرد. اگر بر روی هرکدام کلیک کنید، در زیر بخش مربوط به جزییات کانال بخشی مرتبط با دستگاه ها را خواهید دید. دستگاهی که پررنگ تر شده و دارای علامت سبز رنگ است در حال پخش محتوای کانال موردنظر است.
چگونه کانال را ویرایش کنم؟
با کلیک بر روی نماد مداد در کنار کانال مربوطه، می توانید آن را ویرایش نمایید.
چگونه به یک کانال برنامه های متعدد بدهیم؟
اضافه کردن برنامه (Schedules) به یک کانال به این معنی است که شما می توانید یک طراحی مشخص دیگر را برای پخش از طریق کانال در یک زمان و روز و بازه زمانی مشخص تعیین کنید. شما امکان اضافه کردن یک یا چندین برنامه را دارید و هرگاه برنامهای برای پخش نباشد، دستگاهِ شما طراحی پیش فرض کانال -که در ابتدا بر روی کانال قرار داده اید- را پخش خواهد کرد.
چرا برنامه ای که برای کانال قرار داده ام اجرا نمی شود؟
چنانچه کانالی ایجاد کرده و برای آن برنامههای متفاوت تنظیم نمودهاید که به درستی اعمال نمیشوند، موارد لیست شده در زیر را بررسی نمایید:
- تنظیمات تاریخ و زمان بر روی دستگاه
لطفا تنظیمات تاریخ و ساعت دستگاه خود را بررسی نمایید. هر دستگاه دارای تنظیمات زمانی مختص به خود است و چنانچه این تنظیمات با ساعت و تاریخ روز متفاوت باشد، تنظیمات برنامه شما به درستی اعمال نخواهد شد. لطفا تاریخ و زمان دستگاه خود را با تاریخ و ساعت رسمی تنظیم نمایید.
- برنامههای دارای تداخل
چنانچه بیش از یک برنامه بر روی کانال خود قرار داده اید دقت نمایید که برنامهها با یکدیگر تداخل زمانی (به لحاظ روز و ساعات پخش) نداشته باشند. چنانچه برنامه های تنظیم شده با یکدیگر تداخل زمانی داشته باشند، برنامه ای که اول ساخته و تنظیم شده است اولویت پخش پیدا خواهد کرد.
- استفاده از طراحیهای یکسان
چنانچه برنامههای متعدد بر روی یک کانال قرار داده اید، از تفاوت طراحی پیش فرض کانال با طراحی تنظیم شده بر روی برنامه تنظیم شده اطمینان حاصل نمایید. طراحی پیش فرض در بازه های زمانی که بر روی کانال برنامه ای در حال اجرا نباشد پخش خواهد شد. بنابراین چنانچه طراحی برنامه و طراحی پیش فرض شما یکی باشد، شما متوجه تغییر نخواهید شد چرا که طراحی برنامه در زمان تعیین شده پخش و خارج از آن زمان غیر فعال شده و جای پخش خود را به طراحی پیش فرض می دهد.
چگونه محتوای خود را بر روی دستگاه ارسال کنم؟
برای ارسال محتوای خود بر روی دستگاه مورد نظر، گامهای زیر باید پیموده شود:
- دستگاه خود را ثبت نمایید.
- یک طراحی ایجاد نمایید.
- یک کانال ایجاد نمایید. دستگاه مورد نظر را از طریق تعریف تنظیمات در زمان تعریف کانال، به آن متصل نمایید.
- کانال را منتشر نمایید.
Dynamic Data – پایگاه داده
Dynamic Data (داده های پویا) چیست؟
در برخی موارد، صاحبان کسب و کارها نیاز به نمایش قیمت ها و یا اطلاعاتی دارند که به صورت متوالی در حال تغییر است. برای مثال، رستورانی را در نظر بگیرید که تمایل دارد لیست منو و قیمت غذاهایش را به صورت هفتگی تغییر دهد.
در این حالت، ما برای آنکه نیاز شما به ایجاد تغییرات گرافیکی کمتر شود، این امکان را در اختیارتان قرار داده ایم تا بتوانید تمامی تغییرات را تنها در یک فایل اکسل اعمال کنید.
چگونگی کار با Dynamic Data
ابتدا نیاز است که یک فایل اکسل را (برای مثال یک فایل اکسل شامل نام غذاهای رستوران و قیمت آن ها) بر روی سیستم بارگزاری نمایید. این فایل اکسل، میتواند شامل هر تعداد ردیف و ستون باشد.
پس از بارگزاری، وارد بخش طراحی (layout) شوید (ساخت یک layout) و در محدوده (zone) مورد نظر، اطلاعات موجود در فایل اکسل خود را فراخوانی نمایید.
چگونه یک لیست اکسل را در سیستم وارد کنیم؟
در صورتی که این قابلیت از سوی ما برای شما فعال شده باشد، از منوی سمت چپ وارد برگه Dynamic data شوید. در سمت راستِ بالای صفحه، بر روی گزینه Excel/CSV کلیک نمایید. فایل اکسل یا CSV خود را از صفحه کامپیوترتان به داخل کادر آپلود در پنجره باز شده کشیده و آن را رها کنید. همچنین میتوانید با کلیک بر روی کادر آپلود، مکان فایل مورد نظر خود را مشخص کرده و آن را آپلود کنید.
پس از آپلود فایل، sheet های موجود به تفکیک و همچنین نام فیلدهای موجود در آنها برای شما در پنجره نمایش داده میشود. فیلدی را که میخواهید دسته بندی دادهها بر اساس آن صورت گیرد برای هر sheet انتخاب نموده و سپس گزینه Import data را بزنید. چنانچه فیلدی را انتخاب نکنید، سیستم بخش اول را بطور پیش فرض برای شما در نظر خواهد گرفت. توجه داشته باشید برای رسیدن به گزینه Import data باید پنجره را به سمت پایین اسکرول نمایید.
آیا برای اعمال تغییر در دادههای موجود در یک طرح، نیاز به تغییر کل طرح دارم؟
خیر. چنانچه اطلاعات شما بصورت لیستی از داده ها شامل عکس، مقدار، قیمت و نظیر اینها باشد، میتوانید آنها را در قالب یک فایل اکسل یا CSV ذخیره نمایید و آن را در سیستم بارگذاری نمایید. با اینکار، چنانچه نیاز به تغییر مقدار، قیمت، تصویر و… را داشته باشید کافیست آن را در فایل اکسل خود تغییر داده و مجددا فایل را در سیستم بارگذاری نمایید. سیستم بصورت خودکار تغییرات را اعمال خواهد کرد و دیگر نیازی به تغییر در طرحِ خود نخواهید داشت.
برای تغییر در داده های درونِ یک طرح، چه کنیم؟
برای اینکار کافیست دادههای متغیر خود را در قالب یک فایل اکسل یا CSV درآورده و آن را در سیستم بارگذاری نمایید. در اینصورت در طراحی خود به جای ورود دادهها بصورت ثابت، این فایل را فراخوانی میکنید. این قابلیت، تغییر در دادهها را آسان کرده و شما را از تغییر طراحی با هر بار تغییر دادهها بینیاز میکند. برای تغییر در دادهها کافیست آن را در فایل اکسل خود تغییر داده و مجددا فایل را در سیستم بارگذاری نمایید. سیستم بصورت خودکار تغییرات را اعمال خواهد کرد.
چگونه فایل اکسل موجود بر روی سیستم را به روزرسانی کنیم؟
آیا با هربار تغییر باید فایل جدیدی ایجاد کنم؟
چنانچه فایل مورد نظر را قبلا بر روی سیستم بارگذاری کرده اید و در نظر دارید اطلاعات درونِ آن را که تغییر کرده است به روز رسانی کنید، کافیست تغییرات را در فایل اکسل روی کامپیوتر خود اعمال و آن را ذخیره کنید. سپس در حساب کاربری خود، از منوی سمت چپ به برگه Dynamic Data بروید. از لیست موجود، فایل اکسل مد نظر را بیابید و بر روی علامت چشم در کنار آن کلیک نمایید.
در نوار بالایی صفحه، بر روی گزینه Update data کلیک کنید. فایل اکسل را بارگذاری نموده و تنظیمات مدنظر را انجام دهید و گزینه update data را کلیک کنید. سیستم بطور خودکار دادههای تغییر کرده را به روز رسانی میکند. توجه داشته باشید برای رسیدن به گزینه update data باید پنجره را اسکرول نمایید.
پس از آپدیتِ فایل دادهها، لازم است کانال را مجددا Publish کنید.
فرمت پشتیبانی کننده
در حال حاضر، سیستم ما از فرمت .xls که مرتبط با فرمت برنامه اکسل آفیس می باشد پشتیبانی می کند.
Setting – تنظیمات
Settings (تنظیمات) چیست؟
–
چگونه فونت به حساب کاربری اضافه کنیم؟
برای بارگذاری فونت جدید در سیستم، از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه فونت ها بروید. با کشیدن فایل فونت موردنظر از روی کامپیوتر خود و رها کردن آن در کادر Upload، میتوانید آن را بارگذاری نمایید. همچنین با کلیک بر روی کادر Upload میتوانید از طریق پنجرهی باز شده به مکان فایل فونت مورد نظر رفته، آن را انتخاب نموده و بارگذاری نمایید.
چگونه یک کاربر جدید به پنل خود اضافه کنیم؟
برای افزودن کاربر به حساب کاربری خود، ابتدا از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه کاربران بروید. در قسمت سمت راست بالای صفحه دکمه سبز رنگ مربوط به افزودن کاربر جدید (New User) را بزنید. فیلدهای زیر را تکمیل نمایید:
- نام First Name
- نام خانوادگی Last Name
- آدرس ایمیل Email Address
- شناسه کاربری Username
- گذرواژه Password
- تکرار گذرواژهConfirm Password
- سمت/نقش کاربرUser Role
- گروه کاربریUser Group
- اطلاع رسانیNotifications
چنانچه نقش های کاربران را از پیش در حساب کاربری خود تعریف کرده باشید در اینجا می توانید نقش مربوطه را برای کاربر منظور نمایید. در غیر اینصورت می توانید نقش های جدید را در همین مرحله تعریف نمایید.
برای اضافه نمودن نقش جدید کاربری در بالای کادر مربوط به ورود نام در بالای صفحه، بر روی گزینه User roles کلیک نمایید تا به صفحه نقش های کاربری منتقل شوید. در آنجا علاوه بر امکان ویرایش نقشهای موجود، با کلیک بر روی دکمه سبز رنگ NEW Role در بالای صفحه امکان افزودن نقش جدید فراهم است. با کلیک بر روی این دکمه به صفحهای راهنمایی میشوید که نام نقش مورد نظر و سطح دسترسی های آن را تعریف نموده و در نهایت با فشردن دکمه سبز رنگ Create Role نقش جدید را ایجاد می نمایید.
در مورد افزودن گروه های کاربری نیز کار به همین منوال است. چنانچه از قبل تعریف شده باشد امکان انتخاب آن را برای کابر جدید خواهید داشت و اگر نه، در همین صفحهی تعریف کاربر جدید، با فشردن گزینه User Groups به صفحه مخصوص گروههای کاربری منتقل میشوید که در آن امکان ویرایش گروههای موجود و افزودن گروه جدید در اختیار شماست.
چگونه اطلاعات یک کاربر را ویرایش کنیم؟
از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه کاربران بروید.
از لیست کاربران، کاربر مورد نظر را پیدا کرده و بر روی علامت مداد در کنار آن کلیک نمایید. در این صفحه میتوانید اطلاعات و تنظیمات مربوط به کاربر -مانند نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شناسه کاربری، گذرواژه، نقش و گروه کاربری و نظیر اینها- را تغییر دهید. در پایان دکمه سبز رنگ Update User در بالای صفحه را فشار دهید.
نقش کاربر چیست؟
نقش کاربر مجموعه ای از مجوزها و سطوح دسترسی است که شما میتوانید بر روی کاربران حساب کاربریتان اعمال نمایید.
چگونه نقش جدید کاربری ایجاد نماییم؟
برای اضافه نمودن نقش جدید کاربری، ابتدا از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه کاربران بروید.
در بالای صفحه بر روی گزینه User roles کلیک نمایید تا به صفحه نقش های کاربری منتقل شوید. در آنجا علاوه بر امکان ویرایش نقشهای موجود، با کلیک بر روی دکمه سبز رنگ New Role در بالای صفحه، امکان افزودن نقش جدید فراهم است. با کلیک بر روی این دکمه به صفحه ای راهنمایی می شوید که نام نقش مورد نظر و سطح دسترسیهای آن را تعریف مینمایید و در نهایت با فشردن دکمه سبز رنگ Create Role نقش جدید را ایجاد مینمایید.
چگونه نقش یک کاربر را تغییر دهیم؟
از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه کاربران بروید.
از لیست کاربران، کاربر مورد نظر را پیدا کرده و بر روی علامت مداد در کنار آن کلیک نمایید. لیست نقشهای تعریف شده را با کلیک بر روی بخش User roles میتوانید مشاهده و انتخاب نمایید. با فشردن دکمه سبز رنگ Update User تنظیمات شما بر روی کاربر اعمال می گردد.
سطح دسترسی چیست؟
سطح دسترسی مشخص می کند که هر کاربر به چه حوزه هایی دسترسی دارد و حدود اختیارات او چقدر است. این تنظیمات را در حساب کاربریتان با عنوان User roles خواهید داشت و به شما این امکان را خواهد داد تا شبکه دیجیتال خود را با مجموعه ای از کاربران با سطوح دسترسی متفاوت مدیریت نمایید.
بخشی از اختیاراتی که می توانید برای هر کاربر تعریف کنید:
- مشاهده دستگاه ها
- ویرایش دستگاه ها
- مشاهده مدیا ها
- ویرایش مدیاها
- مشاهده طراحی ها
- ویرایش طراحی ها
- افزودن طراحی
- مشاهده کانال
- ویرایش کانال
- افزودن کانال
- مشاهده کاربران
- ویرایش کاربران
- افزودن کاربر
- مشاهده گزارش ها
- ویرایش گزارش های
- افزودن گزارش
- مشاهده Plugins
- ویرایش Plugins
- افزودن Plugins
چگونه سطح دسترسی نقشی را تغییر دهیم؟
از منوی سمت چپ وارد برگه تنظیمات حساب کاربری شده و از آنجا به صفحه کاربران بروید.
در هدر صفحه بر روی گزینه User roles کلیک نمایید تا به صفحه نقش های کاربری منتقل شوید. نقش مورد نظر خود را که میخواهید تغییری در آن صورت دهید در لیست پیدا کرده و بر روی علامت مداد کلیک نمایید. در این صفحه هرکدام از سطوح دسترسی را میتوانید به نقش مورد نظر اضافه کنید یا دسترسی نقش را در آن حوزه محدود نمایید. درنهایت با فشردن دکمه Update Role که به رنگ سبز در بالای صفحه دیده می شود تنظیمات شما بر روی نقش اعمال می شود.
General – سوالات عمومی
هرچند وقت یکبار از حساب کاربری من پشتیبان گیری میشود؟
پشتیبان گیری ما بصورت روزانه می باشد. بنابراین در صورت بروز هرگونه مشکل شما میتوانید آسوده باشید که اطلاعات حساب کاربری شما در کوتاهترین زمان ممکن بازیابی خواهد شد.
چگونه یک حساب کاربری جدید ایجاد کنم؟
با مراجعه به سایت شرکت آتی گستر به آدرس www.maga.co.ir/fa و کلیک بر روی گزینه ثبت نام در سیستم به صفحه ثبت نام منتقل می شوید. اطلاعات فرم ثبت نام را تکمیل نموده و دکمه آبی رنگ Register را فشار دهید تا حساب کاربری ۲۸ روزه رایگان برای شما فعال شود. پس از این مدت با پرداخت هزینه امکان تمدید استفاده از امکانات سیستم برای شما فراهم خواهد بود.
میزان فضای ذخیره سازی حساب کاربری چقدر است؟
هر حساب کاربری دارای GB 10 فضای حافظه رایگان است. چنانچه به فضای بیشتری احتیاج دارید میتوانید به هر میزان حجم که بخواهید به حساب خود اضافه نموده و بصورت ماهیانه مبلغی را -به ازای هر گیگابایت حجم اضافه- پرداخت نمایید. این امکان در صفحه تنظیمات حساب کاربریتان برای شما فراهم است.
چگونه یک لیست پخش (Playlist) ایجاد کنیم؟
در محیط نرم افزار، دو نوع Playlist داریم:
- Playlist عمومی: لیست پخشی که در خارج از بخش طراحی و بصورت عمومی ایجاد می شود و میتوان از آن در طراحی های گوناگون استفاده کرد.
- Playlist ناحیهها: لیست پخشی که بطور خاص برای ناحیه ای از یک طراحی ایجاد میشود.
ایجاد Playlist عمومی
از نوار منوی سمت چپ صفحه بخش Global Playlist را انتخاب نمایید. در گوشه سمت راست بالای صفحه، دکمه سبز رنگ Add New را فشار دهید. صفحه ای مشابه صفحه طراحی برای شما باز میشود. از نوار بالای صفحه امکان تعیین جهت (افقی یا عمودی) لیست پخش و رزولوشنهای موجود را دارید.
- کادر سمت راست مربوط به تنظیمات لیست پخش حاضر است:
Playlist Name نام لیست پخش خود را در کادر مربوطه وارد نمایید تا در طراحیها به راحتی آن را بیابید.
Edit Playlist Items با زدن این دکمه سبز رنگ، پنجرهای گشوده میشود که محتواها و تنظیمات مربوط به آنها در آن انجام میشود.
بخشهای این پنجره عبارتند از:
المانهای محتوایی
برای ساخت لیست پخش خود می توانید از انواع محتوایی زیر انتخاب کنید:
- Text – محتوای متنی
با انتخاب این گزینه، محتوا به لیست پخش اضافه شده و در سمت راست پنجره برگه های مربوط به تنظیمات آن قابل مشاهده است. در برگه Text Options با علامت A از الفبای انگلیسی، متن نوشته شده قابل مشاهده است. چنانچه هنوز متنی ننوشته باشید عبارت پیش فرض “This is a new text item” را بعنوان متن حاضر مشاهده میکنید. در زیر متن، گزینه Edit text and formatting برای ویرایش متن، تنظیم فونت، رنگ و سایر تنظیمات آن تعبیه شده است. بر روی آن کلیک نموده، تغییرات لازم را اعمال کرده و دکمه سبز رنگ Save Changes را بزنید تا تغییرات شما اعمال شوند. (تایپ متن بر روی صفحه شطرنجی انجام می شود)
- Media – رسانه ها
با انتخاب این گزینه لیست رسانه های تصویریِ آپلود شده را در کادر سمت راست مشاهده خواهید کرد. محتوای مورد نظر را انتخاب و گزینه Insert Selected را بفشارید. چنانچه رسانه مورد نظر بر روی مدیاهای حساب کاربری شما موجود نیست، با کشیدن فایل آن از روی کامپیوتر و رها کردن آن در لیست، آن را بارگذاری نمایید. مدیای جدید پس از بارگذاری در لیست نمایش داده خواهد شد.
- Playlist – لیست پخش
با این گزینه در کادر سمت راست امکان استفاده از سایر لیست پخشهای عمومی موجود برای شما فراهم است. یکی را انتخاب و گزینه Insert Selected را بزنید.
- Widget – ویجت
سیستم ما، دارای ویجت های متنوعی از قیبل ساعت، آب و هوا، تاریخ، توییتر، نمایش وبسایت و صفحات وب، نمایش RSS و محتوای متنی متحرک، IPTV و نظیر اینهاست. شما قادر به استفاده از هرکدام از آنها بعنوان محتوا در لیست پخش خود خواهید بود.
- Plugin – پلاگین
پلاگینها نیز قابلیتهای ویژه ای هستند که در کنار نرم افزار وجود داشته و درصورت نیاز شما برایتان فعال میگردند. امکاناتی از قبیل:
- داده های داینامیک که امکان ارسال داده از طریق فایل اکسل بر روی طراحی و لیست های پخش را داده و تنها با آپدیت فایل اکسل میتوانید کل داده های خود را بدون ویرایش یا تنظیمات مجدد در بخش طراحی، به روز کنید.
- لیست اطلاعات آلرژیک برای منوی دیجیتال رستورانها
- رزرواسیون اتاق برای هتلها یا اتاقهای جلسات و کتابخانهها
ترتیب و اولویت پخش المانها را به روش زیر تغییر دهید:
نشانگر ماوس را بر روی علامت برگرساین (سه خط افقی موازی) در کنار نام المان در لیست ببرید. سپس آن را گرفته، (به بالا یا پایین) کشیده و به مکان مورد نظر منتقل کنید. اولویت پخش لیست از بالا به پایین بوده و با عدد کنار نام المان مشخص شده است.
تنظیمات پخش
این بخش در تمامی المان های محتوایی موجود در لیست مشترک است.برخی المان ها ممکن است برگه های بیشتری برای تنظیمات مرتبط با نوع المان مربوطه داشته باشند. با کلیک بر روی هرکدام از المان ها در کادر سمت راست برگه های زیر را برای انجام تنظیمات بر روی آن المان خاص مشاهده می کنید :
General Settings مربوط به تنظیمات نام المان است.در اینجا می توانید نامی برای المان موجود در لیست انتخاب و یا آن را تغییر دهید.
Conditional play مربوط به تنظیمات زمان پخش این المان از لیست پخش شماست.با این قابلیت شما می توانید سیستم را برنامه ریزی کرده تا در شرایط دمایی خاص (گزینه weather) ، در دوره زمانی خاص (گزینه Dates) ، در روزهای مشخص از هفته (گزینه Days) و در ساعات مشخصی از روز (گزینه Times) اقدام به پخش المان موردنظر کند.
Animation در این بخش نحوه ورود المان محتوایی مورد نظر به تصویر را مشخص می کنید.
Timing در کادر های Hours/Minutes/seconds مدت زمان نمایش هر المان را تنظیم میکنید.
Tags برچسب های موردنظر را برای المانتان از این قسمت مشخص می کنید.
پس از اعمال تنظیمات در هر برگه، دکمه سبز رنگ ذخیره سازی مربوط به آن برگه را بزنید تا تغییرات شما اعمال شود.
ایجاد Playlist ناحیه
برای ایجاد این لیست پخش کافیست شما محتواهای مد نظر خود را در داخل یک ناحیه از طراحی قرار دهید. درست همانند لیست پخش عمومی در این لیست پخش نیز میتوانید برای یک ناحیه تعداد نامحدودی از انواع محتوا قرار داده و تنظیمات و اولویت پخش آن را مشخص کرده و آنها را برای پخش زمان بندی کنید.
Windows Settings – تنظیمات ویندوز
خاموش کردن تمامی نوتیفیکیشنهای ویندوز
توجه: این تنظیمات صرفا برای کامپیوتر یا دستگاهی است که به تلویزیون (LCD) یا نمایشگر شما متصل است.
گام ۱- وارد کنترل پنل (control panel) ویندوز دستگاه تان -که به تلویزیون یا نمایشگر شما متصل است- شوید
گام ۲- بخش ‘System and Security’ را انتخاب کنید.
گام ۳- بخش ‘Action Center’ را انتخاب کنید.
گام ۴- در منوی سمت چپ، گزینه ‘Change Action Center Settings’ را انتخاب کنید
گام ۵- تمامی پیام ها را خاموش کنید
گام ۶- با کلیک بر روی ‘Ok’، تغییرات را تایید کنید.
گام ۷- در منوی سمت چپ، گزینه ‘Change Windows SmartScreen Settings’ را انتخاب کنید
گام ۸- بخش ‘Don’t do anything (turn off Windows SmartScreen)’ را انتخاب کنید.
گام ۹- با کلیک بر روی ‘Ok’، تغییرات را تایید کنید.
گام ۱۰- به بخش ‘System and Security’ باز گردید.
گام ۱۱- بخش ‘Windows Firewall’ را انتخاب کنید.
گام ۱۲- در منوی سمت چپ، گزینه ‘Turn Windows Firewall on or off’ را انتخاب کنید.
خاموش نشدن خودکار سیستم
گام ۱- به کنترل پنل (Control Panel) بروید.
گام ۲- بخش ‘System and Security’ را انتخاب کنید.
گام ۳- بخش ‘Power Options’ را انتخاب کنید.
گام ۴- در منوی سمت چپ، بخش ‘Change when the computer sleeps’ را انتخاب کنید.
گام ۵- از منوی باز شده، گزینه ‘Never’ را انتخاب کنید.
گام ۶- تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید.
گام ۷- کامپیوتر را ریستارت کنید.
اجرای ویندوز در دسکتاپ - مخصوص ویندوز ۸٫۱
گام ۱- در فضای Modern UI ویندوز، کلمه “taskbar” را تایپ کنید. در نتایج نمایش داده شده، گزینه “Taskbar and Navigation” را انتخاب کنید.
گام ۲- در منوی باز شده، بر روی تب “Navigation” کلیک کنید.
گام ۳- در بخشی که با عنوان “Start screen” مشخص شده است، تیک گزینه های “When I sign in or close all apps on a screen, go to the desktop instead of start” و “Show my desktop background on start” را بزنید.
گام ۴- بر روی گزینه ی “Apply” و پس از آن گزینه “OK” کلیک کنید.
گام ۵- کامپیوتر را ریستارت کنید.
تنظیمات رزولوشن (resolution zoom out)
گام ۱- در محیط دسکتاپ، کلیک راست کرده و ‘Screen Resolution’ را انتخاب کنید.
گام ۲- بخش ‘Make Text and other items larger or smaller’ را انتخاب کنید.
گام ۳- گزینه ‘Let me choose one scaling level for all my displays’ را تیک بزنید.
گام ۴- گزینه ‘Smaller – ۱۰۰%’ را انتخاب کنید.
گام ۵- پایین بروید و بر روی گزینه Apply کلیک کنید.
گام ۶- کامپیوتر را ریستارت کنید.